Monday 13 May 2013

Ansiktskirurgi


HVORDAN VIL PLASTISK KIRURG VURDERE MEG FOR BRYSTFORSTØRRELSEOPERASJON?

Under den første konsultasjonen, vil plastisk kirurg vurdere størrelsen og formen på brystene, samt hudens fasthet og generell helse.
Kirurgen vil også gjennomføre en brystundersøkelse, og i noen tilfeller kan kirurgen be om en mammografi.
Kirurgen vil forklare de forskjellige kirurgiske teknikker, samt diskutere størrelsen og formen på brystprotesene. Du bør være ærlig når du oppgir dine forventninger. Dette fordi at kirurgen skal kunne vise de tilgjengelige alternativene, med de risikoer og begrensninger som finnes.
Under konsultasjonen vil kirurgen også forklare hvilken type bedøvelse som brukes, og om kostnadene ved inngrepet.
Ikke glem å fortelle om du røyker, eller bruker medisiner/vitaminer, antall graviditeter og hvis du planlegger å bli gravid eller ammer. Ikke vær redd for å stille spørsmål, særlig de knyttet til forventninger om resultater.


    Description: http://www.kolibrimedical.com/images/brystloft1.jpg
  1. Brystforstørrelse
  2. Fettsuging
  3. Brystforstørrelse Stavanger
  4. Silikonpupper stavanger
  5. Brystoperasjon
  6. Brystløft Stavanger
  7. Større pupper
  8. Fettsuging Stavanger
  9. Fettsuging lår
  10. Fettsuging mage
  11. Behandling av åreknuter
  12. Mageplastikk
  13. Mageoperasjon Stavanger
  14. Trådløft
  15. Overflødig hud
  16. Løs hud på magen
  17. Øyelokksoperasjon Stavanger
  18. Tunge øyelokk
  19. Hengende øyelokk
  20. Hengende bryster
  21. Brystreduksjon Stavanger
  22. Redusere brystene
  23. Ansiktsløft
  24. Ansiktsløft Stavanger
  25. Ansiktskirurgi
  26. Facelift Stavanger
  27. Utstående ører
  28. Pris brystforstørrelse
  29. Store bryst hos menn
  30. Gynekomasti
  31. Fettsuging menn
  32. Kirurgi Stavanger
  33. Behandling av åreknuter
  34. Sterilisering Stavanger
  35. Operasjon Stavanger
  36. Refertilisering Stavanger
  37. Åreknute Stavanger
  38. Brokk Stavanger
  39. Lyskebrokk Stavanger
  40. Hemoride Stavanger
  41. Cyste Stavanger
  42. Underliv Stavanger
  43. Inngrodd negl Stavanger
  44. Ryggprolaps Stavanger
  45. Prolaps Stavanger
  46. Nakkeprolaps Stavanger
  47. Gastroskopi Stavanger
  48. Koloskopi Stavanger
  49. Svelge slangen Stavanger
  50. Brokk Stavanger



HVORDAN BØR JEG FORBEREDE MEG FØR EN BRYSTFORSTØRRELSE?

Du vil motta et innkallingsbrev med skriftlig informasjon med instruksjoner om hvordan du skal forberede deg til operasjonen. Retningslinjer vedrørende fasting, bruk av medikamenter og rengjøring av huden i operasjonsområdet.
Rett før operasjonen må huden rundt brystet være ren uten betennelser eller sår. Noen medisiner nedsetter tilhelingsevnen eller øker blødningsrisikoen (bl.a. acetyl salisyl - slik som f.eks. Dispril, Albyl-E). Operasjonen utføres ikke når man har influensa med feber eller hoste eller en annen infeksjon.
Pass på at et familiemedlem eller ledsager kjører deg hjem når du er ferdig operert, og om nødvendig, kan hjelpe til et par dager.

OPERASJONSDAGEN. HVA JEG KAN FORVENTE?

Det er viktig å følge instruksjonene som står i innkallingsbrevet. Operasjonsdagen skal du dusje med hel kroppsvask, samt hårvask, med en desinfiserende såpe (Hibiscrub, som fås kjøp på apoteket). Spesielt nøye vaskes brystene, overkroppen, hals og armhulene. Bruk ikke body lotion.
Du må møte fastende fordi inngrepet vil foregå i narkose, det vil si, ikke spise, drikke, røyke eller tygge tyggegummi fra kl 24.00 kvelden før. De som skal opereres om ettermiddagen kan spise en lett frokost inntil 6 timer før oppmøte på klinikken, samt drikke vann og saft i inntil 2 timer før operasjonen. Bruker du faste medisiner kan de tas om morgenen sammen med litt vann.
Før operasjonen vil kirurgen undersøke deg og gjøre nødvendige oppmålinger og markeringer, i tillegg til å ta bilder. Inngrepet foregår i lett narkose og lokalbedøvelse slik at du sover, uten å merke noe ubehag. Operasjonen tar normalt 1- 1 1/2 time. Du ligger og hviler deg på klinikken til du er i form til å dra hjem. Du vil være reiseklar etter ca 1-2 timer.

HVORDAN UTFØRES OPERASJONEN?

Det lages et hudsnitt i folden under brystet, på kun noen få cm. Arret legger seg i brystfolden og blir lite synlig. Snittet kan også legges i kanten av det pigmenterte området av brystvorten, men vil da lettere kunne bli synlig. Brystvorten må også være av en viss størrelse for valg av denne metoden, for å få stor nok åpning når protesen skal legges inn. Alternativt kan en legge snittet i armhulen. Da blir arret lenger og synes når man svinger armene.

Protese over muskelen (subglandulær) eller under muskelen (submuskulær)?
På veldig slanke kvinner med lite brystvev eller underhudsfett legger man som regel protesen under brystmuskelen (submuskulært). Det vil si at protesen dekkes av både kjertel- og muskelvev. Dette vil bedre gi en varig myk, og naturlig overgang i øvre del av brystet, uten synlig proteseskygge eller kant. Har man god nok dekning av brystvev kan brystprotesen legges under brystkjertelen (subglandulært) – det vil si over muskelen. Hvis du har en del løs hud ("heng"), kan innlegg under muskelen gi en unaturlig form på brystet. Begge metoder har sine fordeler og ulemper. Man må velge ”riktig” metode for å få et penest mulig resultat.

Kolibri Medical bruker den metoden for brystforstørrelse som er best for deg etter en individuell vurdering av kirurg. Vi har fokus på at kvinnen skal bli fornøyd med både størrelse og form. Vår kirurg har lang erfaring, og tar hensyn til dine ønsker når størrelse og fasong på innleggene bestemmes.


http://www.kolibrimedical.com/no/hjem/2-uncategorised/64-brystforstorrelse.html
http://www.kolibrimedical.com/no/rtgsenter/2-uncategorised/76-fettsuging.html
http://www.kolibrimedical.com/no/hjem/2-uncategorised/65-brystreduksjon.html
http://www.kolibrimedical.com/no/hjem/2-uncategorised/63-ansiktsloft.html
http://www.kolibrimedical.com/files/1214-Plastkirurg.pdf



No comments:

Post a Comment