Monday 13 May 2013

Restylane Sandnes

restylane_logo_9
Hva er Restylane?
Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette volum og struktur, glatte ut linjer og rynker og for å fremheve konturer. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.
Hvor lenge varer effekten av en Restylanebehandling?
Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter 6 måneder.


·  Pigmentflekker, sprengte blodkar Stavanger

Hvordan virker Restylane?
Restylane er en såkalt filler; et produkt som injiseres i og fyller opp huden og virker volumøkende. Gelen brukes for å erstatte det volum som huden taper med alderen, og til å skape form og struktur i ansiktet. Restylane har også en egen fukt-variant som brukes for å fukte opp huden og gi huden ny spenst.

Hvilke områder egner seg for Restylane?
Så godt som alle områder egner seg for Restylane. I ansiktet kan en jevne ut rynker og linjer, bygge opp ansiktsstrukturer som kinnbein, kjevebein og hakeparti, lage større lepper, løfte øyebryn, endre på nesens form, fukte opp huden m.m. Kort sagt finnes det uendelige muligheter med dette produktet. Huden på bryst, hender og hals er også vanlige områder å behandle med Restylane.

Hvor raskt virker Restylane?
Resultatet av Restylane synes umiddelbart etter behandling. Derimot vil en ofte bli litt hoven og rød etter en behandling, slik at resultatet er finest etter noen dager når hevelse og rødhet er borte.
Hvorfor velge Restylane?
I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer. En rekke kliniske undersøkelser har bevist at skjønnhetsproduktene med Restylane er både effektive og trygge. Restylane er svenskprodusert og har høye krav til produksjon. Produktet har vært tilgjengelig på markedet siden 1996, produktet er dermed en av verdens mest benyttede estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre.
Gir Restylane bivirkninger?
Som følge av en Restylane behandling vil der kunne oppstå små blåmerker i da små blodkar vil perforeres med injeksjonsnålen. Dette er som vanlige blåmerker og forsvinner i løpet av få dager. En kan også bli litt rød og hoven, og huden kan kjennes øm på det behandlede området i noen dager etter behandling.
Er behandlingen smertefull?
En behandling med Restylane er som oftest forbundet med noe ubehag. De fleste syns det går greit å behandle uten noen form for bedøvelse i forkant; andre ønsker bedøvelse i form av krem (emla) eller tannlegebedøvelse i lepper. Selve stoffet som injiseres inneholder bedøvelsesmiddelet Lidokain som også gir en mer behagelig behandling.
Hvor lang tid tar hver enkelt behandling?
Selve injeksjonen tar som oftest ikke mer enn noen minutter. Det blir satt av god tid til behandlingen slik at du sammen med din behandler kan bli enig om hva som vil gi det beste resultatet for deg.

Autorisasjonsordning Restylane
Tillit og trygghet
I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære et Restylane ID-kort godt synlig, noe som forteller deg som kunde at behandleren er autorisert. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane og ikke et kopi-produkt.
Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Q-Med AB, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.
Kortet fornyes hvert år og navnet på behandler er oppført på ID-kortets forside.



OUR SITE MAP
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/restylane.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/sciton-behandlinger/permanent-harfjerning.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/sciton-behandlinger/permanent-harfjerning.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/botox.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring.html
http://vitalhudklinikk.no/forside/hudlegens.html
http://vitalhudklinikk.no/harfjerning/permanent-harfjerning.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/kjemiske-peelinger.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/hudforbedring/kjemiske-peelinger.html
http://vitalhudklinikk.no/konsultasjon/kremprogrammer.html
http://vitalhudklinikk.no/velvaerebehandlinger.html
http://vitalhudklinikk.no/kroppspleie/kroppspeeling.html
http://vitalhudklinikk.no/harfjerning/voks.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/sciton-behandlinger/acnekviser.html
http://vitalhudklinikk.no/kosmetisk-medisin/sciton-behandlinger.html
 

No comments:

Post a Comment